5 RETTER DER SKAL PRØVES

Når det kommer til mad, så har vi netop taget hul på min absolutte yndlingsårstid: Sensommer. Det er nu, at alle grøntsager er blevet modne, melonerne er billige, det samme er rødbederne og hylderne bliver snart fyld med hokkaido græskar. Det er bare rart.

Jeg ved ikke om jeg også kan give årstiden skylden for, at nettet lige nu BUGNER af skønne opskrifter. At læse madblogs er og bliver min absolutte favorit-overspringshandling og jeg vil sådan ønske, at jeg havde mere tid til at eksperimentere i mit køkken. Desværre er der kun 7 aftener i ugen og det er langt fra dem alle, hvor jeg selv står for maden.

Her får I, traditionen tro, 5 af de opskrifter, som har fået mig til at savle den seneste tid ?
 photo ret3_zpsprtbn9rg.jpg

Raw Pad Thai-salat fra Design Sponge: Pad Thai er min evige favorit, når det kommer til det asiatiske køkken og den kolde version kan da kun være et hit her I de varme sensommerdage.

 photo ret2_zpsaas6azwl.jpgBlomkålssalat med grønne bønner og bagte søde kartofler fra Vanløse Blues: Maria fra Vanløse Blues svinger den ene fantastiske opskrift ud efter den anden og 99,9% af dem, får mine tænder til at løbe i vand. I dag er det den her som får lidt opmærksomhed fra mig, men kun fordi den indeholder søde kartofler. Intet overgår søde kartofler <3

 photo ret1_zpsrrhbk196.jpgVagansk Karryret med linser, augergine og spinat: Linser er en af de råvarer, som jeg ikke har gjort mig det store i, her på sidste. Spørg mig ikke hvorfor, for de smager jo ret fantastisk og de har uendelige muligheder. Så snart kulden melder sin ankomst, skal jeg helt sikkert forsøge mig med denne ret.

 photo ret5_zpsa2wlloec.jpg

Roasted sweet potato-salat fra Averie cooks: Bare fordi det handler om søde kartofler.

 photo ret4_zps6bf8la9n.jpg

Peanut og Chili Zicchini-nudler fra Half baked harvest: Hvor pæn er den her ret ikke lige? og så er den tilmed også forholdsvis nem. Måske det var den jeg skulle servere, næste gang jeg får gæster.

Husk at kigge med på mandag, der deler jeg nemlig endnu engang en opskrift herinde.

Rigtig god lørdag ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments