SENSOMMER BEAUTYFAVORITTER

 photo beauty_zpsxwyvieye.jpg

Shampoo og balsam fra Morroccanoil: Jeg er mere eller mindre blevet afhængig af dem, og selvom jeg efterhånden har testet et hav af fantastiske hårprodukter, er der INGEN, der slår Morroccanoil. Hvert eneste år på det her tidspunkt, trænger mit hår til ekstra meget kærlighed. Solen slider på det og det samme gør saltvandet. Det bliver tørt, tjavset og glansløst, men så snart jeg vasker det i Morroccanoils shampoo kan jeg se en forskel med det samme. Det får både ny glans og ekstra fylde.

Tan Optimizer fra Imedeen: Nu lyver jeg faktisk lidt, for i virkeligheden har jeg ikke testet dem endnu. De ligger ganske vist herhjemme og venter, men jeg er ikke lige kommet så langt. Dog kan jeg afsløre, at der ikke går lang tid inden jeg kaster mig over dem, for Kat har prøvet dem og hun har altså fået lidt af en lækker kulør. Navnet afslører lidt deres effekt – de optimerer den kulør man får fra solen og lader holde længere. Lige for tiden spiser jeg Imedeens kosttilskud, Hair & Nails, som gerne skulle give stærkere negle og et sundere og tykkere hår. Og de virker altså. Jeg har altid haft tynde negle, som knækker og flækker, men Imedeen har, no shit, gjort dem meget meget stærkere.

Kompakt pudder fra Dr. Irena Eris: Jeg er afhængig af pudder og har ALTID en i tasken. Skulle det ske at jeg glemmer den, så får jeg en dårlig dag 😉 Sådan har jeg haft det så længe jeg kan huske og derfor har jeg også testet et utal af slagsen. Den her er en af de rigtig gode og har den skønneste konsistens. Det er en kompakt pudder, hvilket betyder at den er meget fugtig i det. Det er altså sådan en, som blender fint ind i huden og stadig tilfører fugt og giver sådan et fint og jævnt look.

Eos: Bare fordi det er en af det bedste og pæneste læbepomader til dato. I årenes løb har jeg haft samtlige farver, men den blå er og bliver min yndlings. Den “smager” naturligvis af mint og giver læberne en dejlig frisk følelse.

P20 solcreme: Jeg havde den med på min rejse til Californien, og selvom det var lidt tilfældigt at det lige blev den, så skulle det vise sig at være en rigtig god beslutning. Det er en spray, hvilket også gør den rigtig nem at påføre. Desuden har den ikke den der typiske fede solcreme-konsistens og efterlader på ingen måde huden klam og fedtet. Derimod tørrer den ind på nul komma fem og efter få sekunder, kan man hverken se eller mærke at den lige er blevet påført.

Rundbørste fra Morroccanoil: Endnu er lille vidunder til det sommer-slidte hår. Eller den er faktisk ret så fantastisk, hele året rundt 😉 Dengang de der VILDT dyre børster med vildsvinehår fra Mason Pearson blev hypet, kunne jeg slet ikke tage det seriøst. Over 1000 kr. for en hårbørste!?!. Nogen måtte have spist søm. Alligevel måtte de jo kunne et eller andet og det sagde alle der havde prøvet dem også (det havde jeg nok også gjort, hvis jeg havde kastet så mange penge efter en hårbørste). Heldigvis kom der hurtigt flere vildsvinehårsbørster (elsker ordet) på markedet, til lidt mere retfærdige priser. Der i blandt Morrocanoil’s version. Og der ER altså en kæmpe forskel på de almindelige “hårde” børster og dem af vildsvinehår.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments