FEM RETTER DER SKAL PRØVES

Åh det er rart at være hjemme. Det har jeg vist efterhånden fået slået fast. Jeg glæder mig selvfølgelig mest til at gense alle mine venner og min familie, men derefter glæder jeg mig også til at lave min egen mad igen. En måned uden et køkken, har virkelig været en udfordring for en madelsker som mig.

Min liste over retter der skal prøves er lang. Meget lang, så der kommer nok ikke nogen madkrise de næste par uger. Her får I lige fem af dem <3
 photo food4_zpsf3rd6gkx.jpg

Majskolber med pastiche og koriander-creme fra Joy The Baker: For mig indeholder den ultimative sommerret, majskolber. Næst efter danske jordbær, så må det være min yndlings sommerspise og når de så bliver kombineret med koriander og pistacie, kan det kun ende fantastisk.

 photo food5_zpsqryudbmd.jpg

Sweet potato og kindey bønner fra A million miles: I Californien voksede min kærlighed til bønner og alle de muligheder der er med dem. Der spiser man nærmest bønner til alt og de indgår i de fleste køkkener. Min forhold til sweet potatos kender i efterhånden 😉

 photo food1_zpshinwrhop.jpg

Sweet Potato-nudler med cashew sauce fra Pinch of yum: Pinch of yum bliver ved og ved med at imponere mig. Det er og bliver min yndlings madblog over dem alle. Denne ret SKAL prøves, så snart jeg får muligheden. Det eneste jeg mangler er en spiralizer, men det findes der heldigvis en løsning på 😉

 photo food3_zpsz2xmkcvh.jpg

Bagte sweet potatos fra Vanløse blues: Valøse blues gør det også godt og jeg tror at Marias og mine smagsløg minder meget om hinanden. Den her opskrift indeholder i hvert fald alt hvad jeg elsker.

 photo food2_zpshcnnp2of.jpg

Gulerodsvafler fra Twin Food: Jeg kunne spise vafler hver dag, året rundt. Twin foods har efterhånden delt en masse gode vaffel-opskrifter og den her med gulerødder lyder SÅ lækker og tilmed ganske simpel.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments