NEW FOLLOWER

 photo P6130118_zpsgejb7k3s.jpg

Jeg kan godt fortælle jer, at det absolut var kærlighed ved første blik, da jeg så den her taske fra Adax for første gang. Er den ikke bare fiiiiin? og nu den ENDELIG min. Den har simpelthen den perfekte størrelse af en hverdagstaske at være og I kan godt forberede jer på at se den (lidt for) mange gange her på bloggen fremover. Den fungerer også rigtig godt til Festival skulle jeg hilse og sige. Det fik jeg i hvert fald testet i går. Se selv HER.

Jeg kunne desværre ikke finde den på deres webshop, men den kan købes i Magasins taskeafdeling, hvis nogen skulle være blevet fristet ?

English recap: It was absolutely love at first sight when I saw this bag from the danish label, Adax. It’s pretty amazing, right? It has the perfect size for an everyday bag and also works perfect for a festival outfit. Check it out HERE.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments