SAVED ITEMS

 photo saved copy_zpsgcm7iwmb.jpg

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Hermed får I denne uges saved items, som måske kan inspirere til lidt søndagsshopping hjemme fra sofaen. Endelig kan jeg byde velkommen til en lidt mere sommerlig udgave. Personlig ændrer min shoppelyst sig efter vejret og lige pludselig mangler jeg desperat en off-schoulder bluse. Nummer 7 er simpelthen så fin og det samme gælder den anden farve den også kommer i. Den tror jeg næsten at jeg bliver nødt til at klikke hjem, så den kan komme med til Californien.

Hvis I ikke lige fik jeres shoppelyst stillet her, så husk at kigge forbi min Tictail. Jeg har lagt lidt nye sager op, som savner et nyt hjem.

Rigtig god søndag ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments