PRETTY PRODUCTS

Som et lille alternativ til mine faste indlæg og beauty-favoritter, tænke jeg at kigge lidt på de produkter, som kommer i en pæn indpakning. For lets face it; det har altså en betydning. Jeg bliver i hvert fald ofte draget af mine øjne, når jeg står foran skønhedshylderne. Og når de så tilmed er gode, så har vi jo lidt af en win win situation 😉 Her er nogle af mine favoritter..
 photo products_zpsbu5c1jkc.jpg

1. Duftlys fra & Other Stories: Først lavede de verdens fineste produkter og nu har de også kastet sig over duftlys. De vil pynte på de fleste badeværelser og så er de jo et udmærket alternativ til de MEGET dyre fra Dyptique. Og hvem vil ikke gerne have en duft af Paris derhjemme?

2. Body Butter fra Estelle & Thild: Det var faktisk denne nye serie fra Estelle & Thild, der inspirerede mig til at lave det her indlæg. I sidste uge inviterede de på en overdådig frokost og introduktion til serien og det var her at det sådan rigtigt gik op for mig, hvor stor betydning indpakningen har.

3. Gun-Britt Heat Styling Spray: Det er først for nyligt, at jeg har fået kendskab til Gun-Britt’s produkter. Nærmere bestemt under mit sidste frisør-besøg. Udover at pynte på hylden, så er de også virkelig gode. Den her bruger jeg hver gang inden jeg føntørrer mit hår. Det sker i ny og næ, når jeg ikke har så god tid.

4. Parfume fra Laboratory Perfumes: Jeg har talt om de her parfumer en del gange herinde og min kærlighed til dem, vil ingen ende tage. De er flotte som dagen er lang og så dufter de bare helt fantastisk.

5. Håndcreme fra & Other Stories: En god håndcreme er en nødvendighed i enhver kvindetaske. Og hvorfor ikke vælge en, som også er pæn at se på?

6. Håndsæbe fra & Other Stories: Endnu en fra & Other Stories. Hver eneste gang jeg besøger butikken så vasker jeg lige mine hænder (freak?). Jeg kan simpelthen ikke få nok af den gode duft.

7. Gun-Britt Dry Volume Booster: Jeg elsker virkelig det her produkt, som jeg er begyndt at bruge hver morgen. Det er perfekt til at skabe det vilde og rodede look som jeg godt kan lide at give mit hår.

8. Cleanse and tone treat fra & Other Stories: Alene det, at den er lyserød er grund nok til at jeg sagtens kunne finde på at købe den.

9. Body lotion fra Estelle & Thild: Endnu en fra Estelle & Thild’s nye serie. Der er flere forskellige dufte at vælge imellem, men Sparkling citrus bloom er klart min favorit. Den er frisk, ren og fyld med sommer.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments