NEW GEAR

 photo P5290018_zpswwlfejyr.jpg

Pasport cover (HERE) // Black shoes (HERE)

Hej venner. Jeg vil egentlig bare tjekke ind og ønske jer en rigtig god fredag og vise jer hvad postmanden netop har været forbi med. Det var selvfølgelig en lille pakke fra ASOS.

Skoene er desværre allerede udsolgt, men jeg kunne snildt forestille mig, at de kommer back in stock inden længe. Pasholderen kunne jeg simpelthen ikke stå for og så passer den jo perfekt til min kommende store rejse. I morgen vender jeg tilbage med endnu flere ASOS-ting. Jeg har nemlig lige forberedt et saved items-indlæg.

I dag skal jeg fejre fredagens sammen med Microsoft og en masse andre bloggere. Det er noget med en bus som skal køre os rundt i byen til en masse sightseeing. Det skal nok blive sjovt og jeg er sikkert på, at I kan følge med henne på Instagram (@Miekirstinequist)

Rigtig god aften ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments