HJEMMELAVET PASTA & EN LÆKKER KONKURRENCE

HJEMMELAVET PASTA & EN LÆKKER KONKURRENCE 1

Det er ikke så længe siden, at jeg snakkede om hvor meget jeg holder af at lave mad. Som i RIGTIG meget. Jeg elsker at invitere gæster, eksperimentere, prøve nye ting eller gamle favoritter. Som I ved, elsker jeg også at spise ude og gør det meget ofte. Nok lidt for ofte, hvis I spørger min bankrådgiver 😉 Men mindst lige så meget elsker jeg at spise ude, elsker jeg at lave min egen mad. Der er bare et eller andet over selv at bestemme hvad der skal i og give det et sidste og ikke mindst personligt touch.

I onsdags var det min tur til at holde madklub og jeg tænkte, at det var verdens bedste grund til at teste min nye pastamaskine fra Philips og hold nu fast hvor er den smart. Jeg har aldrig givet mig i kast med hjemmelavet pasta og havde nok også en idè om, at det var en anelse besværligt og krævede alt muligt mærkeligt udstyr.

Med sådan en fætter, er det nærmest nemmere at få frisk hjemmelavet pasta, end at gå en tur i Netto 😉 Det eneste man faktisk skal gøre, er at hælde mel, vand og æg ned i maskinen. Den ælter det for dig og efter få minutter, begynder pastaer at rulle ud af den. På under 15 minutter havde jeg en kæmpe stor portion og der var rigeligt til 4 personer. Man kan både vælge at lave 300 og 600 g pasta ad gangen. Den kommer med flere forskellige “former” og kan både lave spaghetti, penne, lasagneplader og feccuccine. Desuden kan man også tilsætte et utal af urter og krydderrier til pastaen og her er det faktisk kun fantasien der sætter grænser. SMART.
 photo IMG_0355_zpspgttferx.jpg

Der følger også en opskriftsbog med og jeg brugte den til at lave en virkelig god og kold thai-salat. Opskriften deler jeg med jer en af de kommende dage og I kan godt glæde jer 🙂 Næsten gang jeg skal prøve den, vil jeg klart forsøge med at lave en Vegetarisk spinat-lasagne. Sådan en har været på min to-cook liste i 100 år.

Jeg er ikke den eneste blogger, som har fået fornøjelsen af at teste maskinen. Henne hos Nadja fra Foodfanatic I man også læse om den og HER kan I se en lille fin film, hvor hun sammen med TV-kokken Louise Lorang disker op med en lækker omgang Restaurant hjemmet. Den viser også hvordan maskinen virker.

 photo IMG_0333_zpsdv4j9sfh.jpg
 photo IMG_0341_zpsg0jaogfk.jpg

K O N K U R R E N C E

Yes, vi stopper ikke her, for jeg har nemlig også fået lov til at udlodde en maskine til en af jer derude og jeg kan på det varmeste anbefale at deltage. For at være med, skal I bare smide en lille kommentar i kommentarfeltet herunder, hvor I fortæller hvilken ret I vil lave med maskinen. Vinderen finder jeg næste fredag ?

Rigtig god fredag til jer alle  ?

 photo IMG_0336_zpszvwq8omj.jpg

Udgivet i samarbejde med Philips.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
160 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments