NEW STAN’S

 photo IMG_6692_zpsl1wzwcd2.jpg

Stan Smith via Sarenza

Næst efter min Everie-taske, må en af de ting, som I har set mest her på bloggen være mine grønne Stan Smith. Jeg købte dem tilbage i efteråret og det skulle vise sig, at være et ualmindeligt godt køb. De er pæne, behagelige og passer til det meste. Jeg tror næsten, at jeg har brugt dem på 80% af tiden og derfor synger de nu på sidste vers. Da Sarenza fik dem hjem i den røde farve, besluttede jeg, at det var tid til at prøve sådan et par. De er pæne nu, men bliver endnu pænere, når de får lidt slid.

Husk forresten lige at smutte forbi min Tictail. Jeg har tilføjet lidt nye og sænket priserne yderligere <3

One of the items that you have seen most on the blog doing the past year, is my green Stan Smith’s. When I saw that they arrived in red at Sarenza, I knew that it was time for a color change.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments