NEM, SUND & LÆKKER INDISKE SUPPE

For et par uger siden, fik jeg besøg af min veninde, Ida, inden vi skulle videre til en god gammeldags privatfest. Hun foreslog, at vi lavede en indisk suppe, som hun havde en god opskrift på. Jeg er altid klar på Indisk mad, så suppe blev det. Den smagte himmelsk og var så nem at lave, at man skulle tro det var løgn. Heldigvis glemte hun opskriften hjemme hos mig, så nu vil jeg da lige dele den med jer ?
 photo IMG_6494_zpsnl9mywap.jpg

Det skal du bruge (til 2-3 personer)

? 3 Fed hvidløg

? 2 mellemstore løg

? 1 spsk olie

? 1 dl grøntsagsbouillon

? 1 dåse hakkede tomater

? 5 spsk tomatpuré

? 2 tsk garam masala

? 1 spsk revet ingefær

? 5 dl kogte kikærter

? salt & peber

 photo IMG_6495_zps63qgdsh3.jpg

Sådan gør du: 1. Snit løg, hvidløg og ingefær og steg det i olien, sammen med krydderierne 2. Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater og grøntsagsbouillon 3. Til sidst skal kikærterne tilsættes og så skal den egentlig egentlig bare stå og simre og samle en masse smag.

Den skal naturligvis spises med masser af koriander og cremefraiche ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments