WEEKENDFROKOST, SUNDE TIPS & EN LÆKKER KONKURRENCE

Det har været en rar weekend. Rigtig rar, faktisk. På den der helt rolige og afslappende måde.  Jeg har brugt det meste af tiden med gode venner og min familie. Lørdag var toppen, for der fik jeg nemlig leveret den fineste frokostkurv fra Schulstad. Jeg havde inviteret mine to bedste veninder (af dem der bor i Danmark) over. Normalt ses vi til madklub en gang om ugen. Oftest en hverdagsaften og næsten altid til aftensmad, men sådan en weekendfrokost var absolut en succes og noget jeg gerne vil gøre igen.
 photo IMG_6238_zpsdf374cdf.jpg

 photo IMG_6227_zpsf6b10e60.jpg

Anledningen skyldes, at Lantmännen Schulstad netop har lanceret to helt nye levebrød. Det ene er et rugbrød og det andet er de lækreste rugbrødsboller. Begge brød har et højt proteinindhold og er fyldt med fibre og deres fedt indhold er lavt. Med andre ord, er de bare super sunde.

Som I nok ved, så ELSKER jeg brød og kommer aldrig til at skære det væk fra min kost. Jeg spiser brød hver eneste dag, men vælger altid de grove af slagsen. Både fordi det mætter mere og smager af mere. Frokostkurven her var lidt af et hit og jeg kan godt fortælle, at især rugbrødsbollerne smagte helt fantastisk. De har den der helt rigtige konsistens, som ikke er for luftig. Jeg snarere beskrive dem som dejlig vamsede, sprøde i kanten og fyldt med smag. Præcis som jeg bedst kan lide det. Vi forsøgte os også med at give dem en tur på brødristeren. Det blev de bestemt ikke dårligere af og hele min lejlighed duftede af hygge. En perfekt måde at tilbringe sådan en grå og kedelig regnvejrs-lørdag.

Jeg skulle hilse fra mine veninder og sige, at det var en stor succes. Jeg fik selvfølgelig også et par ekstra point på venindekontoen, da jeg diskede op med et overdådigt frokostbord. Der manglede absolut ingenting.

 photo IMG_6271_zpsc6cd16e1.jpg

 photo IMG_6248_zpsb4aa935c.jpg

 photo IMG_6220_zps9a94bbdb.jpg

 photo IMG_6253_zpsb47d968f.jpg

 photo IMG_6277_zpsdb920c16.jpg

 photo IMG_6228_zps6f5bc317.jpg

Og nu til det sjoveste af det hele; Schulstad vil nemlig gerne hylde de små sunde valg i hverdagen og det synes jeg, at vi skal gøre i fællesskab. Derfor får i nu en lille samling af mine tips og bud på hvordan, man kan tage de lidt sundere valg i en travl hverdag

? Skift det lyse brød ud med det grove

? Hop på cyklen eller brug benene som transport, i stedet for bussen eller bilen

? Husk på “alt med måde”. Jeg forbyder ikke mig selv at spise noget som helst, men propper mig aldrig med kage eller spiser et helt franskbrød

? Ta trappen i stedet for elevatoren (det gælder selvfølgelig ikke, når man har tre store poster fra Rema i hånden)

? Spis frugt i stedet for slik, når sukkertrangen melder sig (weekender er naturligvis undtaget)

? Smil til en fremmed på gaden.

? Læs en masse danske madblogs, som bugner af sunde og lækre opskrifter (men lad være med at gøre det inden du går i seng, så bliver du bare sulten. Jeg taler af bitter erfaring)

? Foreslå din ven eller veninde, at I løber en tur i stedet for at drikke en kop kaffe. Det lyder måske ikke specielt hyggeligt, men det er det altså.

Og nu kommer I ind i billedet; Jeg har nemlig fået lov til at udlodde et gavekort til Rema1000 på 1000 kr. + smagsprøver på de nye Schulstadbrød til en af jer. Det eneste I skal gøre er, at smide en kommentar i kommentarfeltet og komme med det bedste tip I har til nemme og sunde valg i hverdagen. Det gør selvfølgelig ikke noget, hvis jeg eller andre også har nævnt det.

Konkurrencen kører indtil næste mandag, hvor jeg offentliggør vinderen og samler de bedste tips I kommer med.

Held og lykke og rigtig god mandag ?

P.s Hvis I har lyst, må I også gerne dele nogle af jeres tips henne på Instragram. Det eneste I skal gøre er at bruge #LevebrødProteinrig og #overskudstip. Jeg vil elske at se jeres billeder.

 photo IMG_6241_zps5823273a.jpg

Udgivet i samarbejde med Schulstad

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
97 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments