BEAUTYFAVORITTER – FEBRUAR

Det er alt alt for længe siden, at jeg sidst har delt mine beautyfavoritter med jer. Det skal der straks laves om på, for jeg har fået testet en hulens masse produkter, i løbet af de sidste par måneder. Nogen bedre end andre og her får I lige en lille introduktion til de 10, som gjorde den største forskel  ?
 photo beauty_zps87489333.jpg

1. Chronologiste hårkur fra Kèrakstase. Jeg har prøvet MANGE hårkure og jeg synes faktisk, at de fleste gør det ganske godt. Den her får dog lige et par ekstra point. Nøj hvor er den bare skøn. For det første er den dejlig drøj i brug og formår virkelig at få håret til at se sundt ud. Efter jeg har brugt den, har jeg altid sådan en dejlig fornemmelse af, at jeg har gjort noget rigtig godt for mit hår.

2. Repair creme fra Locobase. Mine hænder har det hårdt om vinteren. Enormt hårdt, faktisk. Når det bliver rigtig koldt, sker der ofte det, at de begynder at sprække og og bløde. Når det sker, kræver det et godt gammeldags og husmoderligt produkt. Her er Locobase min evige redder. Cremen er super fed og fugtgivende og i de her måneder, er det det eneste der kan redde mine blødende hænder.

3. Wella Brilliance shampoo. Til de af jer, som ikke har prøvet Wella’s shampooer endnu, kan jeg kun anbefale at komme i gang. Den her er til farvet hår og har egentlig bare til formål, at bevare farven smuk. Det gør den ganske godt og så dufter den helt fantastisk og giver håret den fineste stuktur.

4. Carmex Lip balm. Vi kan hurtigt blive enige om, at det ikke er verdens pæneste produkt og hvis jeg skal være helt ærlig, så skær det en smule i min øjne, hver gang jeg kigger på den. Jeg har dog fået fortalt, at det skulle være et af de bedste produkter til tørre og vintertrætte læber. Jeg gav den et forsøg og må straks erkende, at den er pokkers god.

5. Better than sex mascara fra too faced. Okay, her har vi altså en VIRKELIG god mascara. Jeg har fået den anbefalet et par gange og nu har jeg endelig selv haft mulighed for at teste den. Den har en dejlig stor og kraftig børste, som både giver volumen og formår at adskille vipperne. Too Faced er i øvrigt et af Sephora’s mærker.

6. Gorse parfume fra Laboratory Perfumes. Jeg har tidligere omtalt denne fantastiske parfume, men den fortjener altså endnu en hyldest. For det første pynter den virkelig hjemme på hylden og for det andet, så dufter den himmelsk. Den skal næsten prøves, for en duft er altid lidt svært at beskrive. Men hvis jeg skal forsøge at sætte et par ord på, så føler jeg mig altid enormt eksklusiv og sådan lidt parisienne-agtig, når jeg har den på. Desuden går der sjældent en dag, hvor min duft ikke får en kommentar med på vejen. Det betragter jeg som et godt tegn 😉

7. MOMO hårcreme fra Davines. Funktionen er lidt det samme som med en hårolie. Umiddelbart tænker man “creme i håret, det er da mærkeligt”. Men det fungerer faktisk. Den skal påføres i håndklæde-tørt hår og så skal den egentlig bare blive siddende. Den giver håret lidt ekstra pleje og tilfører ekstra fugt.

8. Selvbruner spray fra Nordictan. Der er sket meget på selvbruner-fronten siden jeg var teenager. Det var selvfølgelig også dengang, hvor de fleste bare gik i solariet, så snart vinterblegheden satte ind. Jeg har faktisk aldrig gjort mig det store i selvbrunere, men da de søde piger fra Impression PR introducerede mig for Nordictan, måtte jeg lige give det en chance. Jeg må erkende, at den formår at levere et overraskende godt resultat og man behøver ikke at bekymre sig om grimme streger og kanter. Det er også Nordictan, der laver de populære selvbruner servitter. De er også yderst effektive og virker på nul komma fem.

9. Elixir hårolie fra Kèrakstase. Jeg har endnu ikke fundet en hårolie, som slår min favorit fra Moroccanoil af pinden. Denne gør det heller ikke helt, men er meget meget tæt på. Den har den lækreste konsistens, dufter dejligt og giver håret det fineste shine og en dejlig blød overflade.

10. Miracle cushion foundation fra Lancome. Sidst men absolut ikke mindst. Faktisk tror jeg, at det her må være månedens favoritprodukt og jeg spår den allerede til at blive min nye afhængighed. Den kan vel bedst beskrives, som en kombination af en foundation og pudder. Det er lidt svært at beskrive og jeg vil egentlig bare anbefale, at man prøver den af. Det brune, som er selve indholdet, er en fugtig svamp (det kan bedst sammenlignes med de der dimser, der altid stod på posthuset til at fugte frimærker med) som man dypper påførelses-dimsen i og og fordeler den på huden. Det giver den fineste overflade og et helt naturligt look, som på ingen måde ser “oversminket” ud.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments