DENIM COLLAR

denim

Collar from River Island

Den opmærksomme læser ved, at jeg er svært glad for Alexa Chung og hendes stil. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at hun er den person i hele verden, jeg helst vil bytte garderobe med. Hun har netop designet en kollektion for AG (nej, jeg kendte heller ikke til mærket før) og den er selvfølgelig ualmindelig pæn og har fået mig overbevist om, at denim bliver mit yndlingsmateriale den kommende sæson. Kollektionen kan ses og købes HER.

Den MEGET opmærksomme læser, huske måske endda også, at jeg havde en lille besættelse af kraver for et år siden. Det har jeg sådan set stadig. Jeg snakker nok bare ikke så meget om det længere 😉 I går faldt jeg over den fineste fra River Island til ingen penge og så endda i mit nye yndlingsmateriale. Kan I gætte hvor den er på vej hen?

Den kan købes lige HER.

Alexa chung is for sure the most stylish person I can thing of. With her new collection from AG she convinced me that denim will be my favourite material this season. As much as I like Alexa, I like collars and when I saw this one in denim (my new favourite material) from River Island I didnt even hesitate buying. The price is pretty amazing as well. Go get it HERE.

[show_shopthepost_widget id=”532718″]

Indlægget indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments