MADMUFFINS MED FETA, PARMASKINKE & ÆRTER

Okay, der går snart madblog i den herinde. Men det er bare som om, at de mørke vinterdage hele tiden indbyder til hygge og madlavning. Jeg får i hvert fald eksperimenteret i køkkenet som aldrig før. I mandags havde jeg en del æg som skulle bruges, og jeg orkede ikke at kaste mig ud i en tærte. Det slog mig, at jeg ikke havde lavet madmuffins i 100 år og det er altså noget, som er fantastisk godt at have liggende i fryseren. De kan både bruges til madpakken og som tilbehør til supper og lækre salater. Egentlig kan man jo bare freestyle og putte hvad man nu lige har lyst til (eller har i køleskabet) i. Mine blev super gode og det tog ikke mere end en halv time fra idèen opstod til jeg stod med 10 lækre muffins..
 photo IMG_2072_zps18d6494e.jpg

Det skal du bruge (til ca. 10 muffins)? 4 Æg
? 1, 5 dl hvedemel (kan erstattes med rismel, hvis man ikke spiser hvede)
? En håndfuld fetaost (efter smag og behag)
? 1 løg (hakket)
? 1,5 dl ærter fra frost
? 3-4 skiver parmaskinke skåret i tern
? En spsk bagepulver
? En spsk salt
? Lidt friskkværnet peber

 photo IMG_2066_zps6d17f736.jpg

Sådan gør du

Okay, det bliver faktisk ikke nemmere: Det hele blandes sammen i en skål og røres sammen med en håndmixer. Bagefter skal dejen fordeles i muffinforme og bages på 200 grader i 20-30 min. Nemmere bliver det ikke.

 photo IMG_2076_zpsfbf65aae.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments