FERM LIVING FORÅRSNYHEDER

 photo ferm5_zpsbb94d350.jpg

 photo ferm2_zps18dec03a.jpg

 photo ferm3_zps90250435.jpg

 photo ferm1_zpsb548bb74.jpg

 photo ferm6_zps2ff277a5.jpg

 photo ferm4_zps140d3fe3.jpg

Man kan vel sige, at Firm Living er boligens svar på Ganni – Alle er vilde med det. Det gik i hvert fald op for mig, da jeg skulle et smut fordi deres lagersalg tilbage i efteråret. Da jeg ankom gik det hurtigt op for mig, at resten af Københavns boligtosser, havde fået samme idè. Sjældent har jeg set en så lang kø til at lagersalg. Man forstår det jo godt, for det er bare pænt, pænt og pænt. Billederne her er fra deres nye forårskatalog og jeg vil sådan ca. have det hele. Især de fine potteplanter og det blå sengetæppe.

Man kan allerede købe en del af kollektionen HER.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments