NEM SALAT MED SPIDSKÅL, ÆRTER OG KORRIANDER

Selvom jeg bor alene, så sker det faktisk kun en enkelt eller to gange om ugen, at jeg spiser alene. Jeg ELSKER at invitere folk på middag, elsker at blive inviteret og elsker at gå ud. Præcis derfor, kan jeg godt blive en smule idèforladt, når jeg en sjældent gang imellem skal spise med mig selv. Jeg er ikke typen, som gider at diske op med det helt store festmåltid, men mad betyder for meget for mig, til at sætte mig ned med en rugbrødsmad eller en portion havregryn. Heller ikke på en kedelig mandag i Januar. Derfor bliver det oftest til en salat af en slags, som jeg selvfølgelig spiser masser af brød til 🙂
 photo IMG_1464_zps8848d416.jpg

I sidste uge, på en af mine aleneaftener, biksede jeg denne salat sammen. Selvom den primært bestod af “hvad der nu lige var i køleskabet”, blev den overraskende god og derfor tænkte jeg, at jeg lige ville dele ingredienserne med jer. And it goes like this:

? En håndfuld spidskål

? En håndfuld ærter fra frost (tøet op, selvfølgelig)

? En håndfuld tørret tranebær

? En håndfuld frisk korriander

? En spsk ristede sesamfrø.

? Det hele er toppet af med en dressing bestående af noget så simpelt som creme fraiche, selt, peber og saften fra en halv lime.

 photo IMG_1466_zps47cda8a5.jpg

A perfect dinner for one ?

 photo IMG_1468_zps725b3113.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments