NEW IN FROM ASOS

Inden jeg smuttede til mellemøsten, nåede jeg lige af lave en bestilling hos ASOS. Ikke at det er noget, der sker sjældent, men denne gang var den bare lidt større end den plejer at være og bestod af nogle itmes, som jeg er sikker på at blive rigtig glad for. Se med engang..
 photo IMG_1492_zpsd5b44903.jpg

 photo IMG_1480_zps4b47cb31.jpgJeg har en svaghed for bluser, hvor der står skrevet noget fint og fransk på brystet. Denne er jo et meget godt eksempel. Derfor endte denne straks i mine saved items. Overvejede lidt om den her også skulle med, men det ville næsten blive for meget af det gode 😉 Skjorten findes LIGE HER.

 photo IMG_1493_zps58883f31.jpgSiger man ikke, at der skal være en lyseblå skjorte i den perfekte basisgarderobe? Det har jeg i hvert fald hørt noget om. Faktum er, at jeg ikke havde nogen. Det har jeg nu og jeg blev yderst positiv over kvaliteten da jeg pakkede den ud. Den kan findes LIGE HER. Endda på udsalg.

 photo IMG_1476_zps057b9220.jpgPositiv overrasket blev jeg også over det her fine, lille armbånd. Prisen er også ret så skøn. Det findes HER.

 photo IMG_1479_zps390e4185.jpg

 photo IMG_1475_zpsa3f69640.jpgDem her har I måske allerede set henne på Insta. Jeg kunne bare ikke lade være da de kom på udsalg. Nogle dage er de udsolgt andre dage tilbage. Men HER har i hvert fald et link.

Kan I have en skøn lørdag ?

[show_shopthepost_widget id=”492966″]

Indeholder Affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments