A NEW BAG IN TOWN

 photo IMG_0180_zpsa86440e5.jpg

I går modtog jeg lang om længe et af de spontane køb jeg gjorde mig, da nettet gik amok til Black Friday. Pakken indeholdt bl.a denne flotte og klassiske taske fra Mango. Jeg har længe savlet over Katrines version i slangeprint og pludselig blev den så billig, at det var dumt at lade være. Prisen afslører også, at den ikke er i ægte skind, hvilket normalt er noget jeg holder mig langt fra, når det kommer til tasker. Men de har altså gjort et godt job hos Mango, det må man give dem. Den koster 299 kr. og findes også I brun lige HER.

Jeg viser flere billeder af dagens outfit i morgen. I skrivende stund har jeg nemlig det andet ben i køkkenet om lidt kommer Emily til middag. Jeg har bl.a gang i denne fantastiske ret.

Kan I have en skøn aften <3

Yesterday I finally picked up one of those items I bought doing black friday. This amazing back from Mango, which is pretty perfect for days where I both need to bring computer and camera along with me. Get it HERE.

[show_shopthepost_widget id=”443706″]

Indeholder affiliatelinks.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments