TEDDY TIME

 photo IMG_9630_zps87fd6166.jpg

 photo IMG_9611_zps78d16aae.jpg

Hola Chicas. Jeg vil bare hurtigt tjekke ind og vise jer min nye og helt fantastiske bamse-agtige jakke fra Storm & Marie, som nogen af jer nok allerede har set henne på Insta. Den har holdt mig varm hele dagen i dag den gør det bare lidt sjovere at bevæge sig ud i den dummer kulde der har indtaget København. Den findes også i sort, hvis nogen skulle være blevet fristet.

I dag afslutter jeg en produktiv arbejdsdag af på Frederiksberg sammen med Noise PR og Davines. I aften skal jeg i min ugentlige madklub med mine yndlings-veninder. Jeg vender tilbage med flere billeder af dagens outfit i løbet af de næste par dage. Husk også at tjekke ind i morgen, der deler jeg nemlig ud af en masse rabatkoder i anledningen af Black Friday.

Kan I have en skøn aften <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments