CHRISTMAS CAME EARLY

 photo foto_zpsed96bdeb.jpg

Adlinks: Bluse bag HERE // Bling Bling Shoes HERE

Lad mig lige starte med at slå fast, at det langt fra er alle de gaver jeg får, som finder vej til bloggen. Men den her er simpelthen så fin, at jeg ikke havde noget valg 😉

Bedst som jeg var kommet tilbage til min lejlighed i går, ringede postmanden på døren. Da han langt om længe kom op på 4. havde han en kæmpe æske i hånden. Der blev mit materialistiske hjerte altså lidt varmt. Mon ikke det sker for de fleste kvinder, når de får stukket en stor, flot hvid æske med pink skift i hånden. Æsken indeholdt en julegave fra selveste ASOS bestående af flotte sko med bling bling og en taske i det smukkeste blå ruskind. Det er sørme godt, at jeg også skal til årets første julefrokost i weekenden 😉

[show_shopthepost_widget id=”366678″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments