10 FLOTTE TIL HJEMMET

bolig

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE

Min besættelse af boligindretning fortsætter derudaf i fuld galop. Det er som om, at min ønskeliste bare vokser og vokser. Her kan I se 10 af de 1000 ting, jeg har forelsket mig, den seneste uges tid. Koppen fra Meyer-Lavigne (nummer 1)  har jeg allerede i èn version, men et par stykker mere, kan man altid få plads til. Puden fra Luckyboysunday har jeg ønsket mig siden jeg mødte den første gang. Jeg vil gå så langt som at sige, at det er verdens pæneste pude. Den er også liiiiiige pricy nok til mit budget og derfor har jeg fået min søde og dygtige mor til at strikke noget lignende. Mon ikke I snart får den at se?

Kan I have verdens bedste lørdag <3 I skrivende stund sidder jeg I toget mod Fyn. Så kan I næsten selv gætte hvordan min weekend kommer til at se ud. Om jeg glæder mig? Det kan I dælme tro jeg gør.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments