BEAUTY FAVORITTER – OKTOBER

Så har jeg endnu engang testet en masse lækre produkter, som jeg er klar til at dele med jer. Som I nok har bemærket, er vejret ved at tage et lille skifte og for de fleste kræver det nok lidt ekstra hjælp til at holde sig pæn. De sidste mange år, har jeg i hvert fald erfaret, at mine hænder bliver knæs tørre, min mascara løber når jeg cykler og jeg får lettere (ucharmerende) røde zoner i ansigtet. De fleste ting findes der heldigvis råd for og I løbet af sæsonen, har jeg planer om at teste en masse produkter og finde dem, som bedst kan hjælpe mig igennem vinteren således, at jeg stadig er gude smuk når foråret melder sin ankomst 😉

Jeg har allerede fundet nogle af dem og dem kan I læse herunder. Så er der selvfølgelig også et par produkter, som bare er pisse gode. Hele året rundt.

 photo IMG_1939_zpse8fec755.jpg

Håndcreme og Lip was fra Mario Badescu: Det er første gang jeg prøver produkter fra Mario Badescu, men forhåbentlig ikke sidste gang. For det første er de alt for pæne at se på. Det glæder alle produkter derfra. For det andet er håndcremen en af de bedste, jeg nogensinde har prøvet. Den er udviklet til tørre hænder og holder dem fugtige og bløde i lang tid. Men ikke for fugtige og bløde. Det kan også blive for meget af det gode, hvis I spøger mig. Altså på den der måde, hvor man nærmest ikke kan have noget i hånden i en halv time.

Lip wax’en har jeg brugt de sidste par uger og jeg har endnu ikke haft skyggen af tørre læber. Det plejer ellers at være 100% sikkert, så snart oktober melder sin ankomst.

I kan læse meget mere HER.

 photo IMG_1954_zps704b910b.jpg

Labatory Perfumes: Næst efter Byredo, er det her den pæneste parfume jeg nogensinde har set. Elsker det simple og klassiske look og duften rammer plet i min verden. Det er selvfølgelig noget, som kan være lidt svært at beskrive, men den har det der simple, franske og eksklusive over sig. I ved, ligesom når man går ind i en lidt dyr butik i Paris. Hvis det lyder som noget sludder, så prøv den, så tror jeg at det giver mening. Den kan bl.a købes HER.

 photo IMG_1942_zpscae2ac2e.jpg

Oh-Lief Olive hand wax: Lad os lige vende tilbage tilbage til det der med de tørre vinterhænder. For mig er det ofte så slemt, at mine hænder begynder at sprække og bløde. Vildt klamt og vildt grimt. Oh-lief har lavet den her (mega flotte) voks, som man skal smøre på de udsatte stæder. Jeg elsker den og har endnu ikke set skyggen af en revne. Desuden er den også vildt nem (og flot) at have i tasken. Se meget mere HER.

 photo IMG_1948_zpscf7f92d5.jpg

Oriflame 5-in-1 wonder lash mascara:  Når det handler om Make up, bruger jeg næsten udelukkende Oriflame. Jeg har længe været stor fan af deres forskellige mascara(er) og seneste skud på stammen skuffer helle ikke. Børsten er lavet i plastik og bøjer en lille smule. Det giver de fineste, lange og adskilte vipper. Lige nu kan den købes HER for sølle 55 kr.

 photo IMG_1950_zps847e7b5c.jpg

Oriflame Hyper stretch lash serum: Vi fortsætter lige med Oriflame. Jeg har nemlig opdaget et produkt, som jeg godt kunne gå hen og blive svært afhængig af. Kan I huske dengang jeg testede M2 serum? Til de af jer, som ikke kender til den, er det en serum som forlænger vipperne. Resultatet var for vildt og mine vipper var så flotte og lange, at flere troede at det var noget jeg havde fået lavet. Desværre koster den næsten 1000 kr. så da den var brugt op, havde jeg ikke råd til at fortætte. Men, men, men.. Nu har Oriflame været så geniale at diske op med en noget mere budgetvenlig udgave. Jeg har ca. brugt den i to uger og ved i hvad? Resultat er faktisk det samme, som da jeg teste M2. Whats not to love? Den kan købes lige HER.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments