PREPPY

preppy

I år fylder Vila 20 år. Det er ret vildt i sig selv, og egentlig også en lille smule skræmmende, fordi jeg føler, at jeg kan huske dengang mærket kom frem. Så er man altså ved at være gammel 😉 I anledningen af deres fødselsdag, har de teamet op med den franske designer, Valentine Gauthier, som har designet den fineste lille kollektion. I mandags havde de inviteret på middag i samme anledning. Her fik vi set kollektionen og jeg kan godt fortælle jer, at den er fin og fransk på den der preppy og tres chic måde.

Jeg følte mig lidt som en heldig kartoffel, da jeg fik lov til at få jakken her med hjem. Er den ikke bare fin? Jeg får helt lyst til at tage en tur i dyrehaven og ride på heste, når jeg ser den 😉 Hele kollektionen lander i udvalgte butikker i morgen. Gør lige jer selv den tjeneste og tjekke den ud, hvis I alligevel kommer forbi.

This year, the danish label, Vila, is turning 20. To celebrate it, they have teamed up with the french designer, Valentine Gauthier, who has created such a beautiful collection. This pretty jacket is part of it and every time I look at it, I get a craving for going to the country site and ride horses. It’s pretty, right?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments