SMELL OF THE CITY

 photo stories1_zpsa799061e.jpg

Har I lige set, at & Other Stories har fået de her fine duftlys hjem. Ikke nok med, at de er vanvittig pæne og både vil pynte hjemme i min stue eller på mit badeværelse, så har de også en anden ret så fantastisk egenskab. Deres dufte er nemlig inspireret af forskellige steder, i hhv Paris og Stockholm. Det er sørme en fin tanke. Kender vi ikke alle sammen det der med, at en duft måske er noget af det, som kan frembringe flest følelser og minder? Især når det minder en om noget godt.

Tænk engang hvis de lavede en, som duftede af haven i mit barndomshjem. Eller af sommerferier og sommerhusture? Faktisk vil jeg være helt tilfreds, hvis der bare kom et, som duftede af et område i København. Om de er gode eller ej, skal jeg ikke kunne udtale mig om. Men så snart jeg får muligheden, skal jeg lige forbi butikken og kigge, mærke, dufte og måske købe.

De findes også Online HER.

P.s Nu vi snakker om pænt, så tjek lige DEN HER parfume, som jeg viste på Insta tidligere i dag.

 photo stories2_zps248d705a.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments