MAGISKE PILLER: VIRKEDE DET?

 photo IMG_4799_zpsbeecdd04.jpg

Kan I huske, at jeg tilbage i Juli måned, fortalte lidt om et kosttilskud fra Vitaviva? Ellers kan I læse mit indlæg lige HER. Kort fortalt tilbyder Vitaviva en lang række kosttilskud indfor sundhed, ernæring og hårvækst. Jeg har testet deres Great Hair Complex som bl.a skulle bidrage til en stærkere og mere fyldig hårvækst. Med andre ord, skulle pillerne gerne få håret til at vokse hurtigere og gøre det sundere. Et glas indeholder 60 kapsler og man skal spise to om dagen. Så kan I næsten selv regne ud, at det tog mig en månedstid at teste dem 😉 Virkede det så? Det kan I se hvis I læser videre..

 photo IMG_4891_zps8a04f06d.jpg

Billedet herover er faktisk taget præcis den dag, hvor jeg begyndte at tage pillerne. Som jeg også fortalte dengang, så var mit hår simpelthen blevet så slidt over sommeren. Jeg tror stadig, at jeg betaler en lille pris for de afblegninger jeg udsatte det for, sidste sommer. Jeg bliver ofte spurgt om jeg har fået Ombre hair eller en Dip dye, fordi det nærmest er helt blond i spidserne. Det skal lige siges, at min naturlige hårfarve er meget mørkebrun. Selvfølgelig er den lidt lysere om sommeren, men det har aldrig været noget der minder om blond, fra naturens side i hvert fald.

Jeg er sikker på, at de lyse spidser skyldes, at solen og saltvandet har fjernet den mørke farve, som jeg fik lagt, da jeg gik fra blondine til brunette. Som udgangspunkt kan jeg godt lide idèen om Ombre hair, men ikke når den lyse farve skaber et så slidt look, som den har gjort på mig. Men andre ord, var jeg villig til at gøre ALT for at få mit sunde og naturlige hår tilbage, da jeg begyndte at tage pillerne.

Læs også: Bedste shampoo til tørt hår

 photo IMG_0312_zps7386e356.jpg

Sådan ser mit hår ud i dag, hvor det er et par uger siden at jeg spiste den sidste pille. Jeg vil gerne være ærlig at sige, at de ikke ligefrem har skab mirakler. Jeg synes stadig at mit hår har en tendens til at være enormt tjavset og nogle dage, har jeg ganske enkelt lyst til at klippe det hele af og begynde forfra. Èn ting, som jeg med sikkerhed kan slå fast er, at det er blevet synligt længere. Der er selvfølgelig også en tidsforskel på godt 1,5 måneder på billederne, men hvis man siger, at håret ca. vokser 1 cm. om måneden, har pillerne tydeligvis haft en virkning på selve væksten, da vi nok nærmere snakker en forskel på 4-5 cm. fra dengang og til i dag.

Det skal selvfølgelig også siges, at jeg er fuldt opmærksom på, at pillerne selvfølgelig ikke kan gå ind og redde mine spidser. Resultatet skal nok nærmere ses på det hår som vokser ud og derfor at det måske lidt for tidligt at komme med en endelig udtalelse. Desuden havde effekten nok også været stærkere, hvis jeg havde taget dem over en endnu længere periode. Uanset hvad, så er mit hår MEGET sundere i toppen og jeg synes også at det blive bedre dag for dag. Om det så er med eller uden hjælp fra Vitaviva kan jeg ikke sige med sikkerhed, men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at de har haft en stor indflydelse på den øgede vækst. Desuden var der også en sød læser, som gjorde mig opmærksom på, at de måske også kunne have en indflydelse på hårvæksten andre steder på kroppen. Det har jeg ikke oplevet 😉

P.s En af grundende til, at mit hår ser sundt og velplejet ud på det sidste billede, skyldes helt sikkert, at jeg i løbet af den sidste uges tid, har vasket det i balsam og shampoo fra Moroccanoil. Jeg har sagt det før, men siger det lige igen; Det er uden tvivl den bedste shampoo jeg har prøvet. Den efterlader håret SÅ blødt, fyldigt og lækkert. Så bruger jeg selvfølgelig også deres olie hver eneste dag. Men det ved I jo efterhånden 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments