WHAT I EAT

Tro det eller ej, men jeg tror faktisk, at jeg elsker mad højere end jeg elsker tøj, sko og tasker. Noget af det bedste jeg ved er at mødes over mad, med gode venner. Jeg elsker at gå ud og spise og opdage nye spisesteder og specialiteter og når jeg rejser, er maden altid det jeg ser mest frem til. Jeg elsker også at lave mad og vil ønske, at jeg havde tiden til at kaste mig ud i flere eksperimenter. Måske skulle det være et efterårsfortsæt?

Faktisk tror jeg også, at jeg oftere dokumenterer hvad jeg spiser, end hvad jeg har på 😉 Jeg er ikke alene om interessen for mad. Det hitter jo voldsomt meget i disse tider og derfor tænkte jeg, at det nok ikke ville være nogen skade, at vise hvad jeg bl.a har indtaget i løbet af de sidste par uger.

 photo food4_zps13b8951d.jpg

Når man er på besøg hos Noise PR, bliver der aldrig sparret på delikatesserne. Da jeg var til event med MADARA, diskede de op med et par yders fotogene, farverige og sunde snacks. Jeg er kæmpe fan af dip og drømmer stadig om disse tre skønne af slagsen. Det er forresten Hummus, Ærtepure og rødbedecreme.

 photo food1_zpse82d3b14.jpg

I sidste uge inviterede ASOS til tirsdagsfest på Toldboden og ta-selv.buffet. De laver absolut noget af det bedste brød derude.

 photo food2_zps3e8aba65.jpg

I søndags bestod min aftensmad bl.a af denne farverige salat. Den er ganske simpel: Sort quinoa, Edamamebønner, gulerødder, rødløg, ærter og feta.

 photo food7_zps871c4416.jpg

Ja, jeg spiste en sund aftensmad, for om eftermiddagen var jeg til fødselsdag hos min søster. Hun går nærmest mere op i mad end jeg, så hun diskede op med intet mindre end 4 forskellige kager, frugt og hvide fødselsdagsboller.

 photo food6_zps49b29d51.jpg

Jeg har vist efterhånden slået fast, hvor meget jeg elsker brød og jeg forstår slet ikke dem, som kan skære det fra i deres kost. Det her er hjemmelavede Naan brød, som min veninde, Line, kreerede til vores madklub for et par uger siden.

 photo food3_zps98864ae5.jpg

Mine yndlingsmåltider er morgenmad og det sker ganske ofte, at jeg også spiser morgenmad til frokost. Altså to gange morgenmad på en dag. Det her er et lille glimt fra min sommerhustur i sidste weekend.

 photo food5_zpsea9e3c7a.jpg

Endnu et lille glimt fra Toldboden. Denne gang fra Boohoo-middagen sidste mandag, hvor den stod på tre-retters, med vin og hele molevitten. Desserten bestod af en chokoladekage-is med Guf og friske bær. Jeg kan godt fortælle jer, at jeg trillede hjem.

I ny og næ, er der et par stykker af jer, som spørger til mine kostvaner. Jeg vil egentlig gerne dele dem med jer, men jeg tror egentlig ikke, at jeg har så meget spændende at komme med. Jeg er hverken vegetar eller glutenallergiker. Det eneste jeg holder mig fra, er alt hvad der kommer fra havet. Ganske enkelt fordi jeg ikke kan lide det. Kun tur fra dåse 😉 Som udgangspunkt spiser jeg ret sundt og som de fleste andre kvinder, forsøger jeg også at holde den slanke linje (et dejligt 90er udtryk, i øvrigt). Mit udgangspunkt er “alt med måde” hvilket f. eks betyder, at jeg hverken holder mig fra Ris, pasta, ost og alle mulige andre sager. Jeg forsøger bare at holde mængderne på et anstændigt plan og siger også gerne nej tak til et stykke kage. Håber det gav lidt mening.

alle billederne er i øvrigt hentet fra min Instagram.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments