EN MADBLOG-ANBEFALING

 photo ella8_zpse4714358.jpg

 photo ella2_zps3e151209.jpg

 photo ella1_zps39487932.jpg

 photo ella7_zpsb3fddece.jpg

 photo ella3_zps450cfc63.jpg

 photo ella4_zpsef801572.jpg

 photo ella6_zps409cc1a8.jpg

 photo ella5_zps0fa31998.jpg

Selvom jeg hverken er vegetar eller tilhænger af at skrifte samtlige kulhydrater ud med blomkål, så har jeg alligevel en voldsom svaghed for de madblogs og instagram-profiler, som har flot og sund mad i fokus. Min seneste besættelse er Deliciously Ella. På hendes blog deler hun (altså Ella) de flotteste vegetariske retter og billederne er i sig selv nok grund til at følge med. Se bare farverne og stemningen. Jeg vil da ønske, at mine avocadomadder også så sådan ud 😉

Det er meget sundt og måske også en smule sundere end hvad godt er, men muligvis verdens bedste sted at hente inspiration til spændende salater og sunde kager. Jeg kan også på det varmeste anbefale af følge hende på Instagram. Det er der i øvrigt ret mange der gør i forvejen 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments