GOING OUT DRESSES

 photo dresses_zpsb43a9e56.jpg

HERE // HERE // HERE // HERE

De sidste par aftener har jeg været ude. Og her mener jeg ude, på den måde, hvor man tager fint tøj på. Hver eneste gang det skal ske, får jeg en lille krise, eftersom jeg nærmest ikke ejer fine gå-ud-kjoler. Spørg mig ikke hvorfor, for jeg går jo egentlig ret meget ud. I torsdags endte jeg bare med at være under dressed og I går blev jeg redet af Munthe, som jeg besøgte først på dagen, og var så søde at give fineste kjole med hjem. Billeder følger i den nærmeste fremtid 😉

Næster gang jeg lægger en order hos ASOS smuler jeg nok lige en af de her, ret så festilige, kjoler med. Jeg synes at de er vildt flotte og ligner jo lidt noget man kan have på, når man skal til middag hos dronningen. Appropos den slags, så smut lige hen på Insta (@Miekirstinequist) og se det flotte flotte hollywood-hår jeg fik lavet i går.

P.S Som I nok har set rundt omkring i blogland, så giver koden ASOSGLAMOUR 20% på ALT hos ASOS.

Kan I have en skøn lørdag <3

Indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments