PELSE & PASTELLER

 photo fur_zps94a539d6.jpg

Lyserød pels fra Zara // Lyserød pels fra Nelly // Lyseblå pels fra ASOS

Jeg synes jeg begynder at kunne fornemme, at pastelfarvede pelse, bliver en af de helt store tendenser her til efteråret. På en måde er det alt alt for meget af det gode og på en anden måde, er det bare alt for pænt. Jeg tror også, at de dygtige danske piger fra Saks Potts har haft en lille indflydelse på hypen. Jeg ville i hvert fald ikke have noget imod at tilbringe de kølige efterårsdage i en af deres styles. Hvordan jeg så lige skulle forsvare at lade hele min SU gå til en lyserød pels, er en helt anden sag 😉 Heldigvis har flere highstreet-butikker også givet deres bud og jeg overvejer meget om jeg skal forsøge mig med ASOS’s version.

I’ve got a feeling that these pastel fur will be will be a pretty big trend this fall. Some how I think it’s way to much & some how I love everything about it. Im sure that some of the hype is cost by the two cool dansh girls from Saks Potts. I would love to wear one of their styles. Thank got for the highsteet shops – im considering going for ASOS’s version.

[show_shopthepost_widget id=”201442″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments