PERFECT SPORTSWEAR

 photo sport_zpsfad0cac6.jpg

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE

Der er jo sket det, som jeg for bare et år siden, aldrig troede ville ske: jeg er blevet bidt af en sport. Jeg løbetræner 4-5 gange om ugen og af en eller anden mærkelig grund, så elsker jeg det. Jeg har altid været en af dem, som synes, at dem der siger “at man får mere energi og bliver mere glad af at dyrke sport” bare skulle holde mund. Det tager jeg tilbage, for det er så sandt som det er sagt. Om kort tid begynder jeg endda så småt at træne op til maraton. Det er jeg vist nok kommet til at love min far at gennemføre til foråret. I morgen gælder det dog en lidt anden distance; min mor og jeg skal nemlig deltage i Københavns kvindeløb på 10k. Wish me luck.

Nåmen egentlig, så skulle det her indlæg bare handle om sportstøj. For det kunne jeg altså godt bruge noget mere af. Hvis der er tidspunkter, hvor jeg bestemt ikke ser smart ud, så er det når jeg løber og den del af min garderobe, trænger virkelig til en opdatering. Her har jeg fundet 12 pæne ting, som jeg godt kunne bruge. Som I kan se er jeg ikke meget til de der stærke farver. Det skal helst bare være så simpelt som muligt.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments