INDISK KARTOFFELSALAT

 photo IMG_9126_zps9476a0df.jpg

 photo IMG_9128_zpsad33ade0.jpg

 photo IMG_9130_zps3b086bf0.jpg

Til min fødselsdagsfest i lørdags, serverede jeg en af mine absolutte yndlingssalater, som efterhånden er blevet en evergreen i mit køkken og madunivers – eller hvad man nu siger. Ligesom denne kommer inspirationen fra en salat i bogen, Suveræne succeser. Den er super nem at lave, enormt dekorativ og smager skønt af forår og sommer. Opskriften får I her:

Det skal du bruge:

700 g. små kartofler

1 1/2 spsk garam masala eller karry

3 spsk smagsneutral ole

125 g cherrytomater

300 g ærter

1 1/5 spsk citronsaft

1 dl yoghurt naturel

40 g ristede cashewnødder

salt og peber

Sådan gør du: 1. Skrub kartoflerne og hvis de er store, kan de evt. skæres i halve 2. Vend dem i olie og krydderierne og bag dem i ovnen ved 230 g i ca. 20 min. 3. Skær tomaterne i halve og sammen med ærterne blandes de med kartoflerne 4. Til sidst tilsættes yoghurt og citronsaft og nødder.

Voila. Bon appetit.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments