INDISK KARTOFFELSALAT

 photo IMG_9126_zps9476a0df.jpg

 photo IMG_9128_zpsad33ade0.jpg

 photo IMG_9130_zps3b086bf0.jpg

Til min fødselsdagsfest i lørdags, serverede jeg en af mine absolutte yndlingssalater, som efterhånden er blevet en evergreen i mit køkken og madunivers – eller hvad man nu siger. Ligesom denne kommer inspirationen fra en salat i bogen, Suveræne succeser. Den er super nem at lave, enormt dekorativ og smager skønt af forår og sommer. Opskriften får I her:

Det skal du bruge:

700 g. små kartofler

1 1/2 spsk garam masala eller karry

3 spsk smagsneutral ole

125 g cherrytomater

300 g ærter

1 1/5 spsk citronsaft

1 dl yoghurt naturel

40 g ristede cashewnødder

salt og peber

Sådan gør du: 1. Skrub kartoflerne og hvis de er store, kan de evt. skæres i halve 2. Vend dem i olie og krydderierne og bag dem i ovnen ved 230 g i ca. 20 min. 3. Skær tomaterne i halve og sammen med ærterne blandes de med kartoflerne 4. Til sidst tilsættes yoghurt og citronsaft og nødder.

Voila. Bon appetit.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments