BANANMUFFINS – NEMME OG SUNDE

 photo IMG_4307_zpsc9d441d1.jpg

 photo IMG_4317_zps218cc13e.jpg

 photo IMG_4314_zps6b3a0b7f.jpg

Ingen weekend på Fyn uden lidt hygge og hjemmebag. I søndags besluttede jeg mig for at kombinere tre af mine yndlingsting, når det kommer til bagværk: Bananer, rosiner og muffins. Opskriften opstod inde i mit hoved og resultatet blev faktisk ganske udmærket. Jeg kan naturligvis ikke løbe fra, at jeg har brugt mange af de samme ingredienser fra mit bananbrød, som jeg stadige er KÆMPE fan af. Hvis I har lyst til at kaste jer ud i en omgang, skal I bruge følgende:

  • 3 bananer
  • 1/2 dl mælk
  • 2 æg
  • 2 spsk bagepuler
  • 1 spsk kanel
  • 1,5 dl Rosiner
  • 3 dl havregryn
  • 4-5 dl hvedemel

Sådan gør du: 1. Bananer, æg, mælk, bagepulver og kanel blendes i en skål med en stavblender 2. Tilsæt rosiner og havregryn og rør det hele godt sammen 3. Herefter tilsætter man hvedemel. Brug 4 dl. hvis du gerne vil have at de får en lidt gummi-agtig konsistent og 5 dl hvis du gerne vil have dem lidt mere brød-agtige. 4. Fordel dejen i muffinsforme og bag dem ved 200 grader i 20-25 minutter.

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments