LEATHER(ISH) TROUSERS

 photo leathercopy_zps4cf92857.jpg

1. ZARA (HERE) 2. H&M TREND (HERE) 3. MUUBAA (HERE) 4. EVEN & ODD (HERE) 5. ZARA (HERE) 6. OBJECT (HERE)

Et par læderbukser er vel nærmest et musthave i en hver garderobe, men hvis man ikke lige har 2000 kr. til at smide efter sådan et par, vil jeg mener, at der findes mange PU-versioner, som gør det ganske godt. Især Zara er gode til den slags. Herover ser I 6 pæne af slagsen – både i fake og ægte versioner. Hvis I kigger ind senere, viser jeg søndagens outfit, hvor jeg faktisk er hoppet i et af ovenstående par. Den opmærksomme læser, kan sikkert også gætte hvilket.

A pair of leather trousers is kind of a must have in the perfect basic wardrope, right? If you dont have a lot of money to spent on such a pair, I would say that there’s a lot of nice PU versions on the market. In my opinion Zara is doing a really good job when it comes to PU. Later today I’ll show my sunday outfit wearing of of thoese pair you see above.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments