LEATHER(ISH) TROUSERS

 photo leathercopy_zps4cf92857.jpg

1. ZARA (HERE) 2. H&M TREND (HERE) 3. MUUBAA (HERE) 4. EVEN & ODD (HERE) 5. ZARA (HERE) 6. OBJECT (HERE)

Et par læderbukser er vel nærmest et musthave i en hver garderobe, men hvis man ikke lige har 2000 kr. til at smide efter sådan et par, vil jeg mener, at der findes mange PU-versioner, som gør det ganske godt. Især Zara er gode til den slags. Herover ser I 6 pæne af slagsen – både i fake og ægte versioner. Hvis I kigger ind senere, viser jeg søndagens outfit, hvor jeg faktisk er hoppet i et af ovenstående par. Den opmærksomme læser, kan sikkert også gætte hvilket.

A pair of leather trousers is kind of a must have in the perfect basic wardrope, right? If you dont have a lot of money to spent on such a pair, I would say that there’s a lot of nice PU versions on the market. In my opinion Zara is doing a really good job when it comes to PU. Later today I’ll show my sunday outfit wearing of of thoese pair you see above.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments