CHECKED

 photo checkedcopy_zps2edd9d40.jpg

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Det kan nok ikke være gået manges næser forbi, at tern var et af efterårets helt store tendenser. Jeg var ret sikker på, at det ville være en af de ting, som man ikke kunne holde ud at kigge på længere, ved udgangen af sæsonen. Men nu hvor vi så småt begynder at tage hul på forårssæsonen er de stadig over det hele og jeg er faktisk ret vild med det. Især hos Topshop er udvalget rigtig godt og alle de ting i ser herover er derfra. Må eje 5’eren og 1’eren.

Kan I have en dejlig lørdag! Min står på arbejde og efterfølgende fest med gode venner <3

Most of you have probably noticed that checks was one of the hottest trends this fall. I was pretty sure that it would be one of those trends, that I would be sick and tired of, at the end of the season. It never happend and with the new spring season the checks are still all over. Im loving it.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments