PERFECT JEWELRY

 photo smykker_zps685cb669.jpg

Jeg har tidligere fortalt, hvor fantastisk et medie jeg synes at Instagram er og det her er endnu et eksempel på, hvilke gode ting det kan føre med sig. For et halvt års tid siden, sad jeg og browsede en masse billeder og faldt over de smukkeste smykker, fra brugeren Handcraftedcph. Jeg begyndte straks at følge med – også på Facebook. Lige siden har jeg sukket over hvert eneste billeder som manden bag, Anders Forup, har uploaded. Han designer smykkerne selv og så vidt jeg har forstået, kan man bare kontakte ham ang. bestillingerne. De priser som han har opgivet, er virkelig gode og han måtte altså meget gerne designe min næste halskæde. Pænt, ik?

About halft a year ago I found the user Handcraftedcph on Instagram. The man behind the profile is called Anders Forup and he design all the pieces him self. Everytime he upload a new picture on Instagram and Facebook it’s catches my attention. As far as I’ve understood you can just write him for orders. Pretty, right?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments