HEY KITTY

 photo IMG_2789_zps2c27d997.jpg

Ja, jeg var fristet til at skrive “Hello Kitty” men så kunne jeg alligevel ikke få mig selv til det, og da overskriften endelig var skrevet, gik det op for mig, at det nok nærmere er en kanin som er på min nye Sweatshirt fra Topshop. Det var egentlig bare den jeg lige ville tjekke ind for at vise jer. Jeg har købt den i Topshop på Strøget, men findes også online lige HER. Resten af outfittet får I i morgen <3

Just wanted to check in and show you guys my new sweatshirt from Topshop. After writing the subtitle of this post, I realised that it’s actually a rabbit that’s on it. Kitty or rappit – pretty cute, right? Get it HERE.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments