BEAUTY FAVOURITES

All right, så er det endnu engang blevet tid til at kigge lidt på nogle af mine beauty favoritter. Jeg er jo lidt af en heldig kartoffel, som i ny og næ får lov til at teste en masse skønne produkter. Nogen af dem gør ikke det store indtryk på mig, mens andre gør sig særligt bemærkede. Det er sidstnævnte vi skal kigge lidt på nu…

 photo beauty_zps2b0fdb93.jpg

1. Moroccanoil hårolie: Okay, jeg vil gerne indrømme, at jeg har omtalt denne en del gange efterhånden, men den er også så god, at den fortjener alt det opmærksomhed den kan få. Faktisk tror jeg ikke, at jeg kan sige en enete negativ ting om den. Den er dufter fantastisk, er drøj i brug, gør håret blødt og tilfører en perfekt shine. Jeg bruger den hver eneste morgen i håndklædetørt hår. Prøv den – dit hår vil elske dig for det.

2. Moroccanoil Shine finish: Et produkt, som er helt nyt i min samling, men som allerede har gjort sig bemærket. Det er en shine, som ganske enkelt skal sprayes i tørt hår. Som navnet antyder, tilfører den håret lidt ekstra shine og kombineret med hårolien, giver det et ualmindeligt godt resultat.

3. Davines Saltvandsspary: Det er ikke længe siden, at jeg sidst omtalte Davines. De laver de pæneste produkter (ja, det betyder altså meget, hvis I spørger mig) og indtil videre kan jeg konstatere, at deres saltvandsspay er mindst lige så god, som den er pæn. Jeg bruger den oftest, når mit hår lige skal ordnes midt på dagen. Den tilfører håret et lidt mere rodet og messy look, hvilket er perfekt til min hårtype, som har en del naturligt fald.

4. Hand lotion fra Oh-lief: Endnu et produkt, som også vinder en del point på sin fine indpakning. Så snart kulden sætter ind, får jeg verdens tørreste hænder og når det bliver rigtigt koldt, begynder de også at sprække. Not so nice. Derfor er jeg afhængig af håndcremer og i løbet af de seneste par dage, har jeg brugt denne hver morgen og faktisk har den holdt mine hænder fugtige og bløde hele dage. PRØV DEN. Især hvis dine hænder også lider under vinterkulden.

5. Lys fra SOY Lites: Det her er en af de lidt sjove og I undrer jer måske lidt over, hvad et lys har at gøre med beauty favoritter. Sagen er den, at SOY Lites er et duft lys, som i øvrigt dufter fantastisk, og som er håndlavet i Sydafrika. Det består af olie, som man kan hælde på kroppen og bruge som creme. Rimelig rart med varmt creme, når man kommer hjem fra en lang cykeltur i kulden.

6. Eye gel serum fra Naturfarm: Som nævn lider min virkelig under vinterkulden og det er især under og omkring øjnene at jeg bliver rød og tør. De sidste par dage har det været ekstra slemt, men denne lille fætter har været min redning. Jeg har smurt et tyndt lag på inden jeg er gået i seng.

7. Shampoo fra Philip Martins: Egentlig er jeg typen, som ikke stiller de vilde krav til min shampoo. Hvis jeg ikke har en god en på lager, så køber jeg med glæde den billige til en 10’er i Netto. Det har dog været en rigtig god oplevelse at få lov til at teste denne fra Philip Martins. For det første er den enormt drøj i brug og for det andet indeholder den olie, som tydeligvis tilfører håret en del fugt.

Hvis I har spørgsmål til nogen af produkterne, skal I ikke holde jer tilbage med spørgsmål <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments