SØNDAGSTIP: ASOS RABATKODE

ASOSAdlinks: 1. HERE & HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Jeg har desværre ikke nogen konkurrence til jer i dag, men til gengæld har jeg en rigtig godt rabatkode og det er næsten lige så godt, ik? I dag, og kun i dag, giver ASOS nemlig 25% rabat på ALT med koden 25XMAS. I collagen ser i mine favoritter derfra og jeg er især fristet til at lægge nummer 9 i kurven.

Jeg håber at i får en skøn, hyggelig og julet søndag. Min står desværre på intensiv projektskrivning på Uni med min gruppe. Festligt, ik? Heldigvis forventer vi at sætte det sidste punktum engang i nat og så kan jeg for alvor tage hul på en velfortjent juleferie.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments