ANBEFALING TIL DIG OG DIN HUD

 photo IMG_2499_zps9fe0e11f.jpg

Sidste mandag, hvor vejret var gråt, klamt, trist og mørkt, var min søster og jeg på en lille endagstur til Hadsund i Nordjylland. Vi var så heldige at være blevet inviteret af creme-mærket Beautè Pacifique, som har hele deres base deroppe. Navnet lyder ikke specielt danske, men det er det 🙂

Udover at se deres “hovedkontor” fik vi også en 2-timers luksus-ansigtsbehandling. Jeg tror aldrig at min hud har prøvet noget der var så rart og kombinationen af mandag, gråvejr og total afslapning gjorde også, at jeg nåede at falde i søvn 2-3 gange under behandlingen. haha..

Nu har jeg være så heldig, at jeg har haft mulighed for at teste Beautè Pacifique’s produkter i en længere periode og jeg har også talt om dem HER. Jeg mener det af hele mit hjerte, når jeg siger, at det er nogen af de bedste produkter jeg nogensinde har brugt. Jeg kan ikke mindes hvornår min hud sidst har haft det så godt. Ikke nok med, at det er virkelig godt for huden, så er produkterne også virkelig gode at bruge og meget drøje i brug. Jeg har brugt serien siden August måned og jeg har mere end halvdelen tilbage i alle mine cremer.

På billedet herunder ser I de produkter, som jeg har brugt de seneste par måneder, og jeg vil lige lave en kort gennemgang af hvad de kan og hvor gode de er..

 photo BP_zpsab6ab143.jpg

1. Deep Pore cleansing mask: En helt klassisk ansigtsmaske/lermaske, som jeg bruger 1-2 gange om ugen. Den skal sidde på i ca. 15 min og den strammer huden op og opsuger og binder overskydende fedtstof. Jeg bruger den altid de dage, hvor jeg vil gøre noget ekstra godt for mig selv, fordi min hud kommer til at føles helt ny, frisk og stram.

2. Vitamin A Anti-Wrinkle Booster: Denne creme bruger jeg hver aften inden jeg går i seng. Den er godt til at forebygge aldersforandringer og genopbygger solskadet hud. Jeg har ikke taget specielt meget sol men føler alligevel, at det er en god idè af beskytte min hud mod aldersforandringer allerede nu. Denne creme er muligvis min yndlings i hele serien, fordi man nærmest kan mærke, hvordan den løfter huden og holder den sund, så snart den bliver påført.

3. Reperations-creme til Extra tør eller revnet hud: Så snart kulden sætter ind, bliver mine hænder så tørre, at de nærmest begynder at bløde. Denne creme er et mirakel til behandling mod den slags. Jeg bruger den ganske enkelt bare, når jeg kan mærke, at mine hænder trænger til fugt. Den kan også bruges til andre tørre områder på kroppen.

4. Renseskum: Denne er ret simpel og kræver ikke den store forklaring. Jeg bruger den hver aften, til at rense min hud, inden jeg påfører Antri wrikle booster.

5. Fugtmaske: Fugtmasken er èt af de produkter, som jeg fik med hjem fra Aalborg og derfor har jeg ikke brugt den så mange gange. Sygeplejersken anbefalede mig at sove med den et par gange om ugen, for at holde en sund fugt-balance i min hud.

6. Moisturizing creme: Dette er cremen som jeg bruger som dagcreme. Det er en helt klassisk dagcreme, som fugter huden og beskytter mod UV-stråler.

Hold jer ikke tilbage hvis I har spørgsmål <3

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments