SUNDE ÆBLEMUFFINS

 Som jeg vist nok fik fortalt, er jeg taget til Fyn i weekenden med det ganske enkle formål, at nyde livet. Derfor blev min lørdag tilbragt med at sove længe, spise god morgenmad OG bage nogle fantastisk æblemuffins med æbler fra mine forældres have.

Jeg er bestemt ikke fanatisk når det kommer til sundhed, men jeg vælger altid det sunde alternativ og derfor gennemsøgte jeg nettet for opskrifter og tilføjede og fravalgte fra hist og pist. Det endte med et par rigtig gode sunde og vamsede muffins

 photo IMG_0556_zpsf4d51977.jpg

 photo IMG_0548_zps00c9327e.jpg

Jeg bruge følgende ingredienser:

 • 1. dl. hakkede nødder (Jeg blandede mandler og hasselnødder)
 • 1 dl. havregryn
 • 2-3 æbler
 • 1. banan
 • 3 æg
 • 1. dl Rosiner
 • 1 spsk bagepulver
 • 1 spsk kanel
 • 1 spsk vaniljesukker

 photo IMG_0557_zps03c1c04c.jpg

Fremgangsmåde:

 • 1. Blend nødder og havregryn
 • Skær æblerne i tern og rør dem sammen med de blandede nødder og havregryn
 • Blend bananen og æggene sammen og rør dem sammen med den anden blanding.
 • Tilføj de andre ingredienser og rør det hele sammen.
 • Bag dem ved 200 grader i 20-25 min.

 photo IMG_0546_zps592b841c.jpg

 photo IMG_0552_zpsb3ea0f8f.jpg

Jeg spiste dem med lidt skyr og blommekompot og det smagte sååååååå godt. Næste gang tror jeg faktisk at jeg vil tilføje en lille teske salt. Det var det eneste som manglede en lille smule.

Kan I nyde jeres søndag. Måske endda med lidt bagning <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments