SAVED ITEMS

saved 1. Trousers (HERE) 2. Jacket (HERE) 3. Skirt (HERE) 4. Skirt (HERE) 5. Dress (HERE) 6. Leo sweater (HERE) 7. Red sweater (HERE) 8. Dress (HERE) 9. Skirt (HERE)

Jeg elsker når de helt store, og til tider, uoverskuelige webshops har en “saved items” funktion. Det er pisse smart og når jeg f. eks smutter forbi ASOS for at kigge på nye varer, klikker jeg altid “save item” når jeg finder noget pænt. Når jeg så har lyst til at shoppe, kigger jeg på mine saved items og bliver genforenet med de ting, som jeg tidligere har forelsket mig i. Lige nu kigger jeg på disse 9 items og som I nok kan se, har jeg fået mig en lille ting for tern 🙂

I love when the big webshop have a “saved items” function and right now these 9 items are what im looking on at ASOS.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments