BEAUTY FAVOURITES

 photo IMG_8223_zps34e4819c.jpg

I løbet af mine år som blogger, er jeg blevet introduceret for enormt mange produkter på skønhedsfronten. Det er jeg selvfølgelig enormt glad og taknemmelig for. Især fordi mange af dem, ligger uden for en prisklasse, som jeg aldrig ville have bevæget mig ud i. Man kan selvfølgelig godt blive en smule forvirret, når man hver anden uge, hører en producent fortælle, at netop deres produkt er det nye mirakel til dit udseende. Det skal også siges, at jeg har prøvet mange produkter, som jeg ikke har brudt mig om eller hvor jeg ikke kunne mærke en effekt. Heldigvis er der også en del, som har hængt ved og hvor jeg nærmest er blevet afhængig. Herunder vil jeg lave en hurtig gennemgang af de produkter jeg har taget til mig i løbet af de seneste par måneder og som jeg kunne bruge for evigt 🙂

Hårbørste fra Moroccan Oil: Hvis I har læst med HER ved I, at jeg ELSKER Moroccan Oil og de gange jeg har besøgt frisør Saco, under “projekt blonde” har de brugt børster fra Moroccan Oil. Selvfølgelig er jeg gået derfra med mit “drømmehår” hver eneste gang og derfor blev jeg nysgerrig på den børste og måtte teste den selv.

Serum fra Beaute Pacifique: Jeg kendte slet ikke til det her mærke, før Noise PR introducerede mig, til det fineste event for et par uger siden. Jeg har SÅ meget at sige om deres produkter og jeg har også fået tilsendt en hel serie specielt til min hud, som jeg tester i øjeblikket. I hører mere. Jeg vil dog ganske kort anbefale deres serum, som jeg bruger om morgenen, under min make up. No shit, så har jeg ALDRIG oplevet et produkt, som kunne gøre min hud så blød og glat og give den perfekte fugtighed. PRØV DEN.

Super 3 booster fra  Beaute Pacifique: Endnu et af produkterne fra den serie, som jeg har fået tilsendt. Jeg bruger den om aftenen inden jeg går i seng og den formål er, at mindste aldersforandringer, pleje solskadet hud og rense uren hud. Kan købes HER.

Øjenvippe serum fra M2: Ok, af alle de produkter jeg nogensinde har testet, er det her den som har holdt mest hvad den lovede eller haft den største effekt om man vil. Jeg blev introduceret til den tilbage i Maj og har brugt den sommeren over. Den har det simple formål, at forlænge øjenvipper. Den er udviklet af et produkt, som man også benytter til at helbrede grå stær. Under udviklingen af produktet, opdagede man, at testpersonerne fik meget lange øjenvipper. En opdagelse, som man benyttede sig af, da M2 skulle udvikles. Den virker. No shit. Mine vipper er blev MEGET lange og har også fået mange kommentarer med på vejen. Jeg vil næste gå så langt som at sige, at de næsten er for lange. Det kan i hvert fald være lidt problematisk, når mascaraen smitter af på huden. Den koster omkring 1000 kr. hvilket jeg synes er ret pricy for et produkt. Men hvis man har en inderlig drøm om lange vipper, så er pengene altså givet godt ud. Kan købes HER.

CC Cream fra GOSH: Sidste år var det seres BB cream som imponerede mig og den har være fast inventar på min badeværelseshylde. Sidste gang GOSH inviterede på hygge, introducerede de deres nyeste foundation -CC cream. Den har en virkelig skøn konsistens som ligger sig fint – og nærmest silkeblødt på huden. Den er nem at påføre, klumper ikke og giver en fint, frisk og lidt shiny look. Kan købes HER

Hårolie fra Moroccan Oil: Jeg har sagt det før, men siger det gerne igen. Det her ER verdens bedste hårolie. Jeg har skrevet meget mere om den HER. Kan købes HER.

Kan I have den dejlig søndag <3 Min står faktisk i skønhedens tegn med Noise PR, som har inviteret på søndagshygge og SPA. Husk at I kan følge med på Insta @Miekirstinequist

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments