PERFECT STRIPES

 photo knit_zps5982ea83.jpg

Oh yes. Min ønskeliste er lige blevet udvidet med to punkter. Det er selvfølgelig disse to stribede strik-sager fra Mango. Shit de er pæne og pludselig er jeg endnu mere glad for, at jeg faktisk rejser til at Mango-land i næste uge. Der er nok mange, som ikke står i samme heldige situation og så er det jo godt, at webshoppen er opfundet. Den blå kan købes HER og den grå finder I HER.

Oh yes. My wish list just grew a little bigger, when I spotted these two pretty striped knit from Mango. Im pretty lucky that im going to a Mango-land next week and I absolutely have to closer look at them. You can get them online as weel. Find the bluse one HERE and the Grey HERE.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments