PERFECT STRIPES

 photo knit_zps5982ea83.jpg

Oh yes. Min ønskeliste er lige blevet udvidet med to punkter. Det er selvfølgelig disse to stribede strik-sager fra Mango. Shit de er pæne og pludselig er jeg endnu mere glad for, at jeg faktisk rejser til at Mango-land i næste uge. Der er nok mange, som ikke står i samme heldige situation og så er det jo godt, at webshoppen er opfundet. Den blå kan købes HER og den grå finder I HER.

Oh yes. My wish list just grew a little bigger, when I spotted these two pretty striped knit from Mango. Im pretty lucky that im going to a Mango-land next week and I absolutely have to closer look at them. You can get them online as weel. Find the bluse one HERE and the Grey HERE.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments