PERFECT BOMBERS

bomberdone11. Topshop 2. Carin Wester 3. & Other Stories 4. Stella McCartney 5. ASOS 6. Suit 7. Cheap Monday 8. ASOS 9. Selected Femme 10. Carin Wester 11. Topshop 12. Minimum 13. Francis Leon 14. Topshop 15. Lacoste 16. Topshop

Bomberjakken er ikke breaking news, I know og den har vel efterhånden været fremme 3-4 sæsoner. Da den lige kom frem, var jeg ikke helt solgt. Det er jeg nu og èn af mine vinterjakker skal være af den slags – det er fast besluttet. Den ultimative ville selvfølgelig være nr. 2 fra Carin Wester. Jeg savlede over den hele vinteren sidste år og da Tikkie fortalte mig, at hun ville få den hjem i butikken blev det pludselig alvor. Nu skal jeg bare skaffe nogle penge 😉

Som I kan se, findes der også pæne og billigere alternativer. nr. 14 fra Topshop kunne også være en mulighed. Jeg har faktisk set den inde i butikken og den er også pæn i virkeligheden.

The bomber is not breaking news – I know. But it’s still a pretty cool item and this season, one of my winter jacket has to be a bomber. nr. 2 from Carin Wester would be just perfect, but I would able to survive with a cheaper alternative like nr. 14 from Topshop.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments