HOMEWEAR

 photo collage_zps994966c2.jpg

& Other Stories har lige opdateret webshoppen med en masse homewear. Det er alt for pænt og selvom det faktisk er fredag og solskin, får jeg en lille smule lyst til en regnvejrsdag og hygge, når jeg kigger på det. Find det hele HER.

Har I forresten set mit nye hår? Store ændringer. Jeg skal nok vise billeder senere eller i morgen. Indtil da kan I også se resultatet på Instagram @Miequist1

All of this homewear from & Other Stories is way to cute and makes me long for rainy days in door. Even though it’s friday and sunshine? Did you see my new hair? Big changes. I’ll show you the result later, but you can also check it out on Instagram @Miequist1

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments