RABARBERKOMPOT

 photo collage_zps9df7ad4a.jpg

Et par timer inden jeg drog i sommerhus, besluttede jeg mig for vise pigerne mit sommerferie-overskud og smuttede en tur i Føtex, for at købe ind til en omgang hjemmelavet rabarberkompot. Jeg blærede mig naturligvis også på Instagram (@Miequist1) hvor opskriften blev efterspurgt – og hvad I ønsker skal I få. Selvom det nærmest vil være en overdrivelse at kalde det for en opskrift, da den kun indeholder 3 ingredienser.

Til glasset I ser på billedet brugte jeg følgende: 500 g Rabarber, 300 g sukker og 1 tsk vaniljesukker.

Fremgangsmåden er ganske simpel: Man skyller rabarberne, skærer den i tynde strimler, hælder sukker og vaniljesukker over og lader det hele koge i ca. 15 min. Nemt og smart.

Det kan bruges til mange forskellige ting, men jeg kan virkelig anbefale at blande det i sin yoghurt eller koldskål. Jeg kunne forestille mig at det også smager rigtig godt på pandekager eller hjemmelavede vafler.

Jeg håber at I får en dejlig søndag (måske med lidt rabarberkompot-lavning) Jeg har endnu engang pakket min lånte og højt elskede Peugeot og taget min Cecilie-veninde under armen. De næste par dage skal vi tilbringe HER og spørg lige om jeg glæder mig. Husk at I kan følge med på Insta @Miequist1

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments