MOROCCANOIL

 photo IMG_1395_zps96df983d-1_zpse848b4d2.jpg

Efter jeg har farvet mit hår lyst, har jeg været nødsaget til at pleje det lidt ekstra og brugte nogle gode og plejende produkter. Mit hår har egentlig ikke taget skade, som sådan, jeg kan bare mærke at det er blevet lidt mere tørt. Af samme årsag, har jeg brugt hårolie hver eneste dag. I kan måske huske, at jeg, tilbage i efteråret, roste denne hårolie fra Shu Uemura til skyerne. Den er også MEGET god og jeg har også brugt et par flasker siden.

Men kære Shu Uemura – jeg har altså fundet din overmand. Moroccanoil. I er sikkert mange derude, som allerede kender til den. Jeg har i hvert fald fået den anbefalet ualmindelig mange gange, og nu har jeg endelig har mulighed for at prøve den. Det er så blevet til et fremtidigt afhængighedsforhold. Den dufter helt fantastisk og er desuden varmebeskyttende, hvilket også er vigtigt for mig. I kan læse meget mere om ingredienser og den slags her. Nu er tippet givet videre, hvis du er på jagt efter den perfekte hårolie.

Husk at kigge ind senere, hvor jeg har en FANTASTISK konkurrence til jer <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments