FOOD BLOGGIN

Min Interesse for mad, er stadig stærkt voksende, hvilket nogen af jer nok også har fornemmet henne på Instagram @Miequist1. Jeg går nærmest sulten i seng hver eneste aften, fordi jeg ligger og læser madblogs. Heldigvis har jeg lige nu tid og overskud til at kaste mig ud i de mange opskrifter. Se selv..

 photo IMG_6861_zps2acb9a59.jpg

Pandebrød. Dem har jeg lavet en del gange. Æren skal gå til Sofie som smed dem på sin blog for mere end to år siden. De er så nemme at lave, at det ikke kan gå galt og smager helt fantastisk. Se opskriften her.

 photo IMG_6864_zps39dba37d.jpg

Squash brugt som spaghetti. Opskriften fandt jeg hos min yndlings madblog over dem alle – Twin food. Her snakker vi altså om en seriøs nem opskrift. Den indeholder nemlig kun – og hold nu fast – SQUASH. Jeg lavede det i går og spicede det op med pinjekerner og feta. Find opskriften her (Hvis man kan kalde det for en opskrift)

 photo IMG_6866_zpsec7f34ca.jpg

Jeg spiste det sammen med førnævnte pandebrød, Ærtepurè som jeg lavede ud fra denne opskrift og kødboller med spinat og Ricotta, som jeg også kan giver Twin-food pigerne æren for. Opskriften finder I her.

 photo IMG_6869_zps873f6289.jpg

Sidste men ikke mindst – min seneste snack-besættelse. Sund is, som kun indeholder banan, kokosmel og mælk. Prøv det! Det smager (næsten) lige så godt som rigtig is. Opskriften har jeg fundet hos Healthjunkie lige HER.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments