OUT FOR DINNER: KITCHENETTE

Som I så her, var min søster og jeg en tur i Tivoli i tirsdags og inden da spiste vi bruger på Kitchentte på H.C Ørstedsvej på Frederiksberg. Jeg har været der èn gang før, hvor jeg havde en rigtig god oplevelse. Det havde jeg heldigvis igen og derfor vil jeg lige give tippet videre, hvis nogen skulle mangle lidt inspiration til gode cafèer og spisesteder i København.

 photo IMG_6740_zps7a82c3ac.jpg

Priserne er meget almindelige. Sådan helt københavner-cafè-standard. Jeg synes dog, at maden ligger en del over middel.

 photo IMG_6742_zps6805e0cb.jpg

Pæn sømmerdrink <3

 photo IMG_6746_zpscbc48630.jpg

Sådan ser man ud, når man lige har fået serveret sin burger 🙂

 photo IMG_6744_zps6af2d9c4.jpg

Who can blame me??

 photo IMG_6749_zps4810b402.jpg

Selve indretningen er meget pænt og der er rigtig hyggeligt. Jeg kommer helt sikkert igen, thats for sure. I kan se flere billeder på deres hjemmeside.

Kan I nyde jeres søndag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments