ISKAFFE MED BANAN

 photo IMG_6795_zps955908af.jpg

 photo IMG_6799_zpsbd8c92bc.jpg

Den opmærksomme læser kender nok til mit kærlighedsforhold til Kaffe. Jeg typen, som helst skal have en kop om morgenen, formiddagen, eftermiddagen og om aftenen. Jeg vil næsten gå så langt som at kalde det en afhængighed. Det eneste tidspunkt hvor mit kaffeforbrug bliver reduceret, er på de varme sommerdage. Jeg kan bare ikke drikke og spise varme ting om sommeren.

Heldigvis findes der fantastisk alternativer og lige for tiden er jeg besat af iskaffe med banan. Den mætter endda lidt så den fugerer rigtig godt som et mellemmåltid. Den er yderst nem at lave og består kun af tre ting: Kaffe, mælk og en banen. Banen skal helst være frossen, så det er en god idè at have den slags i fryseren. Ellers gør jeg bare som følgende:

1. Bland en dl. vand med to skeer nescafe 2. skær bananen i stykker 3. Blend det sammen med 1 dl. mælk. Voila – verdens bedste og sundeste iskaffe.

PLEASE TRY THIS AT HOME <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments